Πληροφορίες

Μερικές πληροφορίες για το ποιοι είμαστε και το τι κάνουμε.
Ποιοι είμαστε.
Τι κάνουμε.

  Είμαστε δυο αδέρφια, ο Κωνσταντίνος και ο Χρήστος. Ο πατέρας μας ήρθε στην Αστυπάλαια τέλη της δεκαετίας του '70 σαν φοιτητής πολιτικός μηχανικός ακόμα.

  Μαγεύτηκε από το νησί και τους ανθρώπους του, μόνιμους ή μη και αποφάσισε σιγά σιγά να εγκατασταθεί μόνιμα. Εδώ έχτισε τη ζωή του (όπως και μεγάλο μέρος της Αστυπάλαιας!!) δημιουργώντας παράλληλα ένα τεχνικό γραφείο και ένα ξενοδοχείο.

  Από μικροί, προσκαλώντας δεκάδες συγγενείς και φίλους, μάθαμε την έννοια της φιλοξενίας και το πόσο σημαντικό είναι να συμβάλλεις στη δημιουργία ανεξίτηλων αναμνήσεων. Έτσι, μετά από μια αιωνιότητα σπουδών και χρόνια ενασχόληση με το ξενοδοχείο ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε κάτι καινούριο.​

  Τα τελευταία χρόνια, στην Αστυπάλαια, όλο και περισσότεροι επίδοξοι επισκέπτες προτιμούν τη βραχυχρόνια μίσθωση αυτόνομων κατοικιών, συχνά χωρίς αποτέλεσμα. Η απουσία πολλών ιδιοκτητών τους θερινούς μήνες ή η έλλειψη χρόνου από άλλους μας οδήγησε στην ιδέα να αναλάβουμε εμείς αυτή τη διαδικασία(!!!!).

  Το χτίσιμο εμπιστοσύνης μεταξύ ημών και των ιδιοκτητών, όπως επίσης και η ικανοποίηση(!) των επισκεπτών είναι για μας, μέγιστη  προτεραιότητα. Το πως επηρεάζεται η τοπική κοινωνία εξαιτίας πιθανής δυσκολίας εύρεσης μακροχρόνιας ενοικίασης από κάποιον ή ενδεχόμενης ενόχλησης των ντόπιων κατοίκων δεν μας αφήνει αδιάφορους.

Tel: +30 6932193882

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon